BRZA AUTOMATSKA KRILNA VRATA

Brza automatska krilna vrata mogu se postaviti u hotelima, sveučilištima, poslovnim centrima, ministarstvima, bankama, zračnim lukama i ostalim sličnim mjestima, posebno u zgradama koje cijene unutarnji dizajn.
Osnovni materijali:
Glavno tijelo izrađeno je od nehrđajućeg čelika 304, krila i gornji poklopac izrađeni su od dodatno ojačanog pleksiglasa od 10 mm. Logo se može aplicirati na krila od pleksiglasa. Po želji, krila od pleksiglasa mogu se izraditi od stakla. Svi mehanički dijelovi su posebno obloženi za zaštitu od korozije.

Opća uporaba: Sve vrste sustava kontrole pristupa kao što su čitač kartica, biometrijski čitač, jedinica za daljinsko upravljanje ili tipkalo mogu se integrirati. Nakon što je odobreno pravo pristupa, vrata će se automatski otvoriti, a kada je prolaz dovršen, vrata se sama zatvaraju. Ako korisnik ne iskoristi pravo prolaza u roku od 15 sekundi, vrata će dati zvučno upozorenje i ponovno će se zatvoriti. Neovlašteni prolazi su spriječeni posebnim senzorima. Razmak prolaza je 60 cm. S obje strane T 300 HG Slim Short nalaze se LED svjetla zelene i crvene boje koje označavaju smjer pristupa. Sigurnost: Opcijska proizvodnja može se izvršiti kako bi se omogućilo ručno ili automatsko otvaranje krila u slučaju nestanka struje. Kao alternativa, može se koristiti baterija, kako bi T 300 HG Slim Short radio u svom standardnom načinu rada određeno vrijeme dok nestane struje.

Shopping Cart
Scroll to Top