O nama

Kontaktirajte nas

Tko smo mi

Italserrande je poduzeće specijalizirano za proizvodnju rolo, harmonika i drugih vrsta garažnih vrata. Osnovana u Pratu (Italija), prije 30 godina, firma se s vremenom širila, postajući vrlo poznata na talijanskom tržištu, kako po proizvodima tako i po dobroj reputaciji kod kupaca.

Entuzijazam vlasnika firme koji su i danas osobno uključeni u sve segmente proizvodnje, te stalne investicije u nove tehnologije i moderne informatičke sisteme omogućavaju firmi da konstantno poboljšava kvalitetu svojih proizvoda, a da u isto vrijeme zadrži svoj osobni karakter i pažnju prema detaljima.

Zadovoljstvo kupaca i posebna baziranost na njihove potrebe pokretač su naše firme i naš glavni cilj. Otvaranjem druge proizvodne jedinice, 1998. godine u Zagrebu potvrdili smo našu spremnost za rast i otvaranje novih tržišta.

onama

Otvorite vrata novim mogućnostima uz Italserrande:

Kvaliteta koja prati modernizaciju i nove tehnologije iz područja rolo, garažnih i industrijskih vrata!

Brojke govore za sebe

0 +
Zadovoljnih klijenata
0
Godina iskustva
0
Završenih projekata

Osnovni podaci o tvrtki:

  • Naziv: ITALSERRANDE rolovrata proizvodnja d.o.o
  • Sjedište: Industrijska cesta 30, 10360 Sesvete
  • Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 06/8471-4
  • MB: 2118076
  • OIB: 12974080059
  • IBAN: HR9623600001101914083
  • TEMELJNI KAPITAL: 2.654,46 € plaćeno u cijelosti

Italserrande, osnovana prije 50 godina u Pratu, Italija, specijalizirana je za proizvodnju različitih vrsta garažnih vrata te je stekla prepoznatljivost i dobru reputaciju na talijanskom tržištu. Uz entuzijazam vlasnika i kontinuirane investicije u tehnologiju, firma održava visoku kvalitetu proizvoda te uspješno zadovoljava potrebe kupaca, dok je otvaranjem druge proizvodne jedinice 1998. u Zagrebu potvrdila svoju spremnost za rast i nova tržišta.

Iskusite visoku kvalitetu i pažnju prema detaljima koju tvrtka Italserrande pruža već 50 godina.

Shopping Cart
Scroll to Top