Uvjeti i odredbe

Uvjeti i odredbe

Tvrtka Italserrande d.o.o.
Industrijska cesta 30, 10360 Sesvete
Zagreb, Hrvatska
Tel/fax: +385 1 2055 835
Tel: +385 1 2056 264
Mob: +385 91 2056 264
Email: italserrande@rolovrata.com

Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete i odredbe koji reguliraju korištenje naših proizvoda i usluga. Korištenjem naših proizvoda i usluga, pristajete na ove uvjete i odredbe u cijelosti. Ako se ne slažete s ovim uvjetima i odredbama, nemojte koristiti naše proizvode i usluge.

Usluga: Tvrtka Italserrande d.o.o. pruža proizvode i usluge u vezi s rolo vratima, garažnim vratima i industrijskim vratima.

Cijene: Cijene naših proizvoda i usluga mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama i opsegu radova. Sve cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK) i eurima (€) i ne uključuju PDV.

Plaćanje: Plaćanje se vrši prema dogovoru između Tvrtke Italserrande d.o.o. i klijenta. Prihvaćamo različite načine plaćanja, uključujući bankovne transfere.

Dostava: Dostava naših proizvoda i usluga dogovara se s klijentom i može podlijegati dodatnim troškovima dostave.

Jamstvo: Naši proizvodi dolaze s određenim jamstvom koje pokriva materijale i izradu. Za više informacija o jamstvu, obratite se našem timu.

Ovaj dokument služi kao informacija o uvjetima i odredbama koji se primjenjuju na poslovanje tvrtke Italserrande d.o.o. s klijentima i korisnicima. Svi pojedinosti i zahtjevi u vezi s GDPR-om i zaštitom privatnosti klijenata obradit ćemo u odvojenim dokumentima i obavijestima u skladu s relevantnim zakonima o zaštiti podataka.

Shopping Cart
Scroll to Top