AUTOMATSKA KLIZNA VRATA

Koriste se u hotelima, sveučilištima, poslovnim centrima, ministarstvima, bankama, zračnim lukama i svim slično, posebno u zgradama koje cijene unutarnji dizajn. Osnovni materijali: proizvode se od nehrđajućeg čelika AISI 304, s ojačanim krilcima od pleksiglasa debljine 10 mm. Po želji, gornji poklopac se može izraditi u različitim uzorcima, s posebnim 10 mm pvc obloženim drvenim materijalom. Logo se može aplicirati na krila od pleksiglasa. Po želji se mogu izraditi staklena krila od 10 mm umjesto materijala od pleksiglasa od 10 mm. Svi mehanički dijelovi su posebno obloženi za zaštitu od korozije.
Opća uporaba: Sve vrste sustava kontrole pristupa kao što su čitač kartica, biometrijski čitač, jedinica za daljinsko upravljanje ili tipkalo mogu se integrirati u automatska klizna vrata. Nakon što je odobreno pravo pristupa, vrata će se automatski otvoriti, a kada je prolaz dovršen, vrata se sama zatvaraju. Ako korisnik ne iskoristi pravo prolaza u roku od 15 sekundi, vrata će dati zvučno upozorenje i ponovno će se zatvoriti. Neovlašteni prolazi su spriječeni preko 7 kom posebnih senzora za svaku jedinicu. Razmak prolaza je 60 cm. S obje strane T 300 HG 40 nalaze se LED svjetlo zelene i crvene boje koje označavaju
smjer pristupa. Sigurnost: ima mogućnost ručnog ili automatskog otvaranje krila u slučaju nestanka struje. Kao alternativa, može se koristiti baterija, kako bi automatska vrata radila u svom standardnom načinu rada određeno vrijeme nestanka struje.

Shopping Cart
Scroll to Top